EUR
MagyarMagyar
0

Hátsó ajtó javító panel

Elérhető (2)
Illeszkedik
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper / Relay
Gyártási év
2006+
Anyag
Kiváló minőségű acél
SKU
DUCATO06_REAR_SET2
Súly:
10.00 kg
Készült az EU-ban
127,54€ Nettó ár: 107,18€
Ellenőrizze a szállítási időt ...

Leírás

Hátsó ajtó javító panel

Fedezze fel a hátsó ajtó javító panelt, amelyet a 2006-tól gyártott Fiat Ducato, a Citroen Jumper és a Peugeot Boxer modellekhez terveztek. Ez a kiváló minőségű acélból készült panel ideális választás a sérült vagy korrodált autóipari alkatrészek helyreállítására, biztosítva az autó eredeti megjelenését és funkcionalitását.
A 2006-tól gyártott Fiat Ducato harmadik generációs X250 modell tulajdonosai számára kifejlesztett panel, valamint a Citroen Jumper második generációs Mk2 és a Peugeot Boxer második generációs B2 modellekhez is tökéletesen illeszkedik. Mindhárom márka autószerelői és karosszérialakatosai számára ez a panel kivételes megoldást nyújt a karosszéria javítására.
Válassza ezt a fémes eleganciát és tartósságot egyesítő terméket, hogy autója újra az eredeti pompájában tündököljön. Hozza vissza autója legjobb formáját ezzel az innovatív megoldással, és tapasztalja meg a különbséget, amelyet egy ilyen minőségi javító panel nyújthat.
Vevőink megbízhatósága és elégedettsége a legfontosabb számunkra. Vásárolja meg most a hátsó ajtó javító panelt mindössze 107,18€ + ÁFA árért, és élvezze a teljes árú 127,54€ az értékét.