EUR
MagyarMagyar
0

Küszöb javító panel

Elérhető (3+)
Illeszkedik
Volkswagen Golf V
Gyártási év
2003-2009
Oldal
Bal = Jobb (szimmetrikus)
Anyag
Kiváló minőségű acél
SKU
951341-S
OE
11922
Súly:
2.00 kg
Készült az EU-ban
29,29€ Nettó ár: 24,61€
Ellenőrizze a szállítási időt ...

Leírás

Küszöb javító panel


A Küszöb javító panel Volkswagen Golf 5 2003-2009 modellre lett tervezve, amely a Fifth Generation (MK5) névre hallgat. Ez a termék ideális választás a Golf V tulajdonosok számára, akik nem akarják elengedni autójuk ezen ikonikus generációjának tökéletes megjelenését. A javító panel szimmetrikus kivitelének köszönhetően mind a bal, mind pedig a jobb oldalon alkalmazható, ami professzionális és hatékony megoldást kínál a küszöbsérülések kezelésére.

A kiváló minőségű acél anyag használata garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, ami létfontosságú, ha a jármű aljának védelméről van szó. Könnyen szerelhető, így a karosszéria munkák egyszerűségével teljes körű helyreállítást biztosít. A küszöb az egyik legfontosabb elem a karosszéria struktúrájában, a sérülések elhanyagolása hosszú távon súlyos problémákhoz vezethet. Ezért érdemes megelőzni a rozsdásodás és a korrózió okozta károkat ezzel a megbízható megoldással.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megújítsa autója megjelenését és értékét ezzel a csodálatos küszöb javító panellel. Vásároljon most a Volkswagen Golf 5 autójához a legjobb áron: 24,61€ (nettó ár) vagy 29,29€ (bruttó ár).