EUR
MagyarMagyar
0

Első sárvédő javító panel

Elérhető (3+)
Illeszkedik
Fiat Ducato / Citroen Jumper / Peugeot Boxer
Gyártási év
1994-2006
Oldal
Jobb
Anyag
Kiváló minőségű acél
SKU
570502-6
OE
10699
Súly:
1.15 kg
Készült az EU-ban
39,02€ Nettó ár: 32,79€
Ellenőrizze a szállítási időt ...

Leírás

Első sárvédő javító panel

Ha Ön egy Fiat Ducato, Peugeot Boxer vagy Citroen Jumper tulajdonosa, aki 1994 és 2006 között gyártott gépkocsival rendelkezik, akkor az Első sárvédő javító panel jobbra a tökéletes választás a járműve karosszéria helyreállításához. A Fiat Ducato második generációjára (244 kód), a Citroen Jumper első generációjára (1G kód) és a Peugeot Boxer első generációjára (Mk1 kód) tervezett panelek precíziós gyártása biztosítja a tökéletes illeszkedést és tartósságot.
Az alkatrész kiváló minőségű acélból készül, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a karosszéria újra erős lesz. Miután felszereltük, a jármű visszanyeri eredeti struktúráját, növelve a jármű értékét és élettartamát. Ez a javító panel kifejezetten a jobb oldalhoz készült, így fontos, hogy a megfelelőt válasszuk a szerelés során. Ezzel az alkatrésszel nemcsak a megjelenést javíthatja, hanem csökkentheti a rozsdásodás eshetőségét is.
Vásárolja meg ezt a sárvédő javító panelt most, hogy ismét büszkén nézhessen autójára és biztonságban érezhesse magát vezetés közben. Nettó ára: 32,79€, Bruttó ára: 39,02€. Bízzon a minőségben, és újítsa fel autóját időtálló módon.