EUR
MagyarMagyar
0

Hátsó sárvédő javító panel

Utolsó elérhető
Illeszkedik
Ford Fiesta
Gyártási év
1995-1999
Oldal
Bal+Jobb
Ajtók Száma
5
Anyag
Kiváló minőségű acél
SKU
3210835K 3210845K
Súly:
5.00 kg
Készült az EU-ban
88,79€ Nettó ár: 74,61€
Ellenőrizze a szállítási időt ...

Leírás

Hátsó sárvédő javító panel


Fedezze fel a tökéletes megoldást az autója fényezettének megőrzéséhez ezzel a hátsó sárvédő javító panellel a Ford Fiesta 1995-1999 (Mk4, Negyedik generáció). Kifejezetten az adott modellhez, így biztos lehet benne, hogy a termék tökéletesen illeszkedik és a legmagasabb minőséget képviseli. A panel mindkét oldalra kapható, így a bal és jobb oldalra egyaránt felhasználhatja, ami szimmetrikus megjelenést és tartósságot biztosít.
A sárvédő javító panel kiváló minőségű acélból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a rozsdásodás elleni védelmet. Akár hobbi autószerelő, akár profi karosszérialakatos, ez a termék egyszerűen telepíthető, és segít megőrizni járműve tökéletes állapotát.
Az 5 ajtós kialakításra tervezett panel különösen fontos, hogy az csere után a jármű eredeti esztétikai jellemzőit megőrizze. Válassza a megbízhatóságot és a gyors szállítást, hogy autóját mielőbb újra kiváló formában tudhassa. A termék lenyűgöző ára mindössze 74,61€, a teljes ára pedig 88,79€. Ne habozzon, tegye kosarába most!