EUR
MagyarMagyar
0

Küszöb javító panel

Elérhető (2)
Illeszkedik
Nissan Qashqai
Gyártási év
2007-2013
Oldal
Jobb
Anyag
Kiváló minőségű acél
SKU
2759421K
OE
G6410-JD0MA
Súly:
2.64 kg
Készült az EU-ban
80,75€ Nettó ár: 67,86€
Ellenőrizze a szállítási időt ...

Leírás

Küszöb javító panel


Fedezze fel a Küszöb javító panelt, amelyet kifejezetten a Nissan Qashqai rajongók számára terveztünk, hogy visszaállítsák autójuk tökéletességét! Ez a rész a 2007-2013-as Első Generáció J10 modellhez illeszkedik, és a jobb oldali oldalra készült. Az OE azonosítója G6410-JD0MA, amely biztosítja a pontos illeszkedést és a zökkenőmentes integrációt az autójával.

Ez a javító panel prémium minőségű acélból készült, így garantálva a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. A precíz tervezés biztosítja a könnyű beépítést, amelyet még egy autórajongó is könnyen kezelhet, ha tisztában van az autó karbantartásával.

Fókuszáljon a részletekre és a tartósságra! Ez a kiváló minőségű acél alkatrész nem csak a sérült karosszéria javítására alkalmas, de növeli a vehicle élettartamát és megjelenését is megőrzi eredeti állapotában.

Alkalmazzon egyszerűsített javítást a Nissan Qashqai jobb oldalán, és profitáljon a kiváló korrózióállóságból és a minőség szavatolta tartósságból. Vásárolja meg most termékünket, nettó áron: 67,86€, fizessen adóval: 80,75€. Az autója megújult megjelenésért és az utazási élményért, amely megmutatja, hogyan ragyoghat a Nissan újra!